Nog nooit ze druk op Helmondse Kasteeltuinconcerten

Foto: Helmond Marketing

Het weer was geweldig, de locatie is super, de muziek was top en als deze factoren bij de Kasteeltuinconcerten samenkomen dan krijg je een avond die alle records breekt.

Het vijftiende seizoen was ook het meest succesvolle seizoen ooit, met ruim 10 procent meer bezoekers dan voorheen, in 7 avonden wist de Kasteeltuin ruim 46.000 bezoekers (andere jaren max 42.000) te trekken, met als kers op de taart het afsluitingsconcert van vrijdag met André Hazes, waar over de 12.000 bezoekers zijn geweest en dat is enkel de bezoekers die op het evenemententerrein zijn geweest, de bezoekers de vanaf de Traverse of op de heuvel tegen de Traverse een plekje gevonden hadden worden er nog niet eens bij opgeteld en dat waren er ook enkele honderden. Het was zo druk dat er geen mensen meer naar binnen mochten voordat er eerst bezoekers vertrokken.

Geen parkeerplaatsen voor de auto’s in een grote straal om het centrum, geen plekken meer voor fietsen, een succes zoals we dat maar weinig hebben mogen meemaken in Helmond. Al met al een 7 weken feest waar we weer een jaar op moeten wachten, maar de 15 editie met AndrĂ© Hazes als afsluiter die gaat de boeken in als succesvolste avond in 15 seizoenen en dat zegt wat.

Natuurlijk had deze succesvolle avond een afsluiting met een vuurwerkshow.

https://www.facebook.com/Helmondmarketing/posts/1156334727717599