Bruidsbeurs “Castle in Love” voor alle weetjes en inspiratie

Foto: Castle in Love

Op zondag 20 september aanstaande vindt de eerste editie van de bruidsbeurs Castle in love plaats. De bruidsbeurs, georganiseerd met het oog op de regio Helmond, vindt plaats in het prachtige, middeleeuwse Kasteel van Helmond.

Boordevol inspiratie

Aanstaande bruisparen volop inspireren om van hun trouwdag de dag van hun dromen te maken is het doel van de beurs. Op de beurs is alles te vinden voor een fantastische trouwdag; van bruidstaarten tot trouwjurken en van trouwpakken tot trouwvervoer. Dankzij de adviezen, de sfeer en het prachtige kasteel als decor zal het de aanstaande paren aan niets ontbreken en kunnen ze genieten van een heerlijke dag boordevol trouwinspiratie.

Goodybag

Iedereen is van harte uitgenodigd om op zondag 20 september een bezoekje te brengen aan de bruidsbeurs Castle in love in het Kasteel van Helmond. De beurs is gratis te bezoeken en geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur. Voor alle aanstaande bruidsparen ligt er een leuke goodybag klaar!

 

Kijk voor meer informatie over de beurs, de deelnemende partijen en de exacte locatie op: www.castle-in-love.nl, of volg Castle in love via Facebook voor het laatste nieuws!