Gratis toegang tot museum tijdens H2O festival

Foto: Gemeentemuseum Helmond

In het weekend van 19 en 20 september is het museum gratis geopend. Dan is het weer tijd voor het Helmondse H2O festival en gebeurt er van alles en nog wat op het voorplein van het kasteel en in de tuinen.

De beide museumlocaties (kasteel en Boscotondohal) zijn tijdens het H2O festival gratis toegankelijk op zaterdag en zondag. Op zondag is het museum langer open: van 12.00 -19.00 uur. Op zaterdag is het museum van 12.00-17.00 uur geopend.

Gratis postkaart

Kom in het weekend van 19 en 20 september langs en ontvang een leuke gift: een postkaart met daarop een prachtige foto van een beroemde filmster. Deze kaarten geven we gratis weg in de aanloop naar de nieuwe fotografietentoonstelling Magnum on Set (van 6 oktober 2015 t/m 27 maart 2016 in de Boscotondohal). De meest prachtige foto’s zijn in de tentoonstelling te bewonderen van legendarische filmsterren als Marilyn Monroe, Elizabeth Taylor en James Dean. Zij werden op beroemde filmsets vastgelegd door fotografen van het Parijse fotoagentschap Magnum Photos.

 

Meer over H2O festival

Wil je meer weten over de activiteiten die H2O organiseert, ga dan naar www.helmondh2o.nl.