Restaurant Velvique in Someren Past Menu en Prijsbeleid aan

15 jan , 11:11 Nieuws
image 11 66c475c3d7206

Restaurant Velvique in Someren Past Menu en Prijsbeleid aan

Na negen maanden besluit Restaurant Velvique in Someren, de opvolger van Gasterij Krabbendam, om veranderingen door te voeren. Uitbater Tom de Rooij neemt het roer en stelt dat de kaart klassieker wordt en de prijzen lager zullen zijn.

Noodzaak van Verandering

De motivatie achter deze aanpassingen is de noodzaak van verandering. Tom de Rooij benadrukt dat actie ondernomen moet worden om het restaurant te verbeteren.

Focus op Klassieke Gerechten en Betaalbaarheid

Met de nieuwe aanpak kunnen gasten binnenkort genieten van klassieke gerechten tegen lagere prijzen. Deze strategie is gericht op het aantrekken van meer klanten en het bieden van een aantrekkelijke eetervaring.

Door deze wijzigingen hoopt Restaurant Velvique in Someren een positieve verandering te bewerkstelligen en een breder publiek aan te trekken.