JIBB presenteert Helmondse Sportquiz

Foto:

Stichting JIBB presenteert op donderdag 20 november de allereerste
Helmondse Sportquiz in Lokaal42. Diverse uitgenodigde teams strijden
tegen elkaar om de prestigieuze titel: welke teamleden worden dé
sportkenners van Helmond? Stichting JIBB wil met het initiatief een
gezellige avond bieden aan belangrijke partners.Wandelende encyclopedieën
Algemeen Manager Nicole van der Weerden kijkt uit naar de Sportquiz. “Zelf hebben we natuurlijk onze beste paarden van stal gehaald”, lacht ze. “We willen natuurlijk wel goed beslagen ten ijs komen. De concurrentie is niet mals: er zijn onder meer teams met politici, ambtenaren van de gemeente Helmond, lokale weekbladen, het Eindhovens Dagblad, ons bestuur en bekende sporters. We hebben bij reguliere quizwedstrijden al geconstateerd dat er veel wandelende encyclopedieën in Helmond rondlopen!”

Iedereen is welkom
Iedereen is op 20 november welkom om te zien wie er met de felbegeerde prijs vandoor gaat. De presentatie is in handen van Perry Vermeulen en Marloes van der Loo; de inloop is vanaf 20:00 uur, een half uur later begint de Sportquiz.

Stichting JIBB
Stichting Jibb organiseert in heel Helmond zo veel mogelijk sport- en beweegactiviteiten voor kinderen, jongeren, volwassen en ouderen. Jibb laat mensen zelf ervaren dat sporten en bewegen leuk is. Op deze manier probeert Jibb zoveel mogelijk mensen in beweging te krijgen en te houden. Hierbij wordt samengewerkt met alle scholen in Helmond, met ruim 70 sportaanbieders, welzijnsorganisaties, wijkverenigingen, BSO organisaties en de gemeente.  Voor meer informatie neem dan hier een kijkje.