Helmond – Getuigen gezocht van aanranding meisje

Een 16-jarige meisje fietste tussen 16.45 en 17.00 uur op het pad tussen de Helmondselaan en de Keizerin Marialaan in haar woonplaats toen een onbekende man haar voorbij kwam gefietst. Tijdens het voorbijfietsen betastte de man het meisje onzedelijk en ging ervandoor in de richting van de Eva Monixweg. Het slachtoffer is behoorlijk geschrokken van het ernstige voorval en heeft aangifte gedaan. De politie is dringend op zoek naar de dader, die tijdens de aanranding niets heeft gezegd.

Signalement

De man verplaatste zich op een mountainbike en was rond de veertig jaar oud. Hij had bruin/blond stekeltjeshaar en een zonnebril, zoals wielrenners die vaak dragen. De dader was blank, maar gebruind door de zon. Mogelijk herkent iemand hem aan het signalement, dat ook onder agenten is verspreid.

Mogelijke getuigen

De politie sluit niet uit dat er getuigen zijn die iets van de aanranding hebben meegekregen. Het meisje heeft toen de man wegfietste namelijk nog wel geroepen en dat is mogelijk opgevallen. De aanranding gebeurde op het pad tussen de Helmondselaan en de Keizerin Marialaan. Tussen de Vrije School Peelland en het Vakcollege Helmond.

Iedereen met informatie wordt opgeroepen te bellen met de politie op 0900-8844. Anoniem bellen kan op 0800-7000. Tips kunnen ook worden doorgegeven op politie.nl/melden.

Bron: Politie.nl