Eerste training seizoen 2013-2014 van Helmond Sport zit erop

Helmond Sport heeft vanmiddag de eerste training afgewerkt in
voorbereiding op het seizoen 2013-2014. Trainer Eric Meijers mocht op
Sportpark Houtsdonk 22 spelers ontvangen, tien daarvan maakten vorig
seizoen geen onderdeel uit van de selectie.

Deze nieuwkomers zijn Kevin Visser en Stanley Elbers van ADO Den Haag, Serhat Koç en Sven van der Kerkhof van FC Eindhoven, Mark Koot van FC Oss, huurling Mark Janssen van RKC en uit de gezamenlijke jeugdopleiding VVV/HS de verdedigers Dave Nieskens en Mark Kuijpers, aanvaller Maiky Fecunda en keeper Jamie Watt.

De overige twaalf aanwezigen waren Bridji, Brouwers, Carlos David, De Regt, Guijo-Velasco, Justiana, Kazlauskas, Lammers, Siers, Van der Steen, Van Geffen en Verberne, laatstgenoemde bleef na zijn zeer langdurige blessure van vorig jaar bij de partijvormen (waarin spits Koç de enige treffer voor zijn rekening nam) nog aan de kant.

De lijst van spelers die HS hebben verlaten is langer: Guvenc, Fazli, Francke, Grabovac, Heesen, Bulters en Peeters (resp. tweede en derde doelman), Quekel, Sequeira, Stachnik, Ter Horst, Van Nuland en Veerman; daar komt nog bij dat tijdens het afgelopen seizoen ook Stevie Hattu, Arjen Kuijpers en Karim Mossaoui al afscheid namen.

Trainer Meijers hoopt zijn selectie nog te kunnen aanvullen met een keeper, een linksbenige centrale verdediger, een linksback en een middenvelder. Over de omstandigheden van de eerste training kon hij tevreden zijn, een (bijna) volledig fitte selectie en ook de weersomstandigheden waren prima. Het zware onweer trok net voor aanvang van de training weg, de enige knallen die nog klonken waren het gevolg van het afgestoken vuurwerk van enthousiaste fans.

Vrijdag en zaterdag staan er voor de selectie van Helmond Sport ook trainingen op het programma. Deze vinden plaats in het Lavans Stadion en beginnen beide om 10.00 uur. Het Lavans Stadion is natuurlijk toegankelijk voor supporters.

Bron: Helmond Sport

Foto’s eerste training [KLIK HIER]