Hoofdtrainer Ton van Dijk langer bij Rood-Wit’62

Foto:

Tijdens de drukbezochte Nieuwjaarsbijeenkomst van 5 januari jl. maakte het bestuur van s.v. Tood-Wit ’62 bekend dat Ton van Dijk ook volgend seizoen als hoofdtrainer aan Rood-Wit ’62 verbonden zal zijn.De samenwerking verloopt prima en ook de resultaten zijn uitstekend waarbij zowel het 1e en het 2e elftal de ranglijst aanvoeren.
De Helmondse oefenmeester zal hiermee het 2e seizoen ingaan als hoofdtrainer.

Indien er vragen zijn over dit persbericht, dan kunt u contact opnemen met onze bestuurslid Communicatie: Dhr. Danny van Luijpen (tel. 06-46046731, email [email protected] ).

Over s.v. Rood-Wit ’62
s.v. Rood-Wit ’62 is een gezonde en ambitieuze voetbalvereniging in de Helmondse wijk Rijpelberg met zo’n 950 leden en is nog altijd fors groeiende. Binnen de vereniging staat primair de beoefening van de voetbalsport centraal, voor zowel junioren (jongens en meisjes van 5 t/m 18 jaar) als senioren (dames en heren). De vereniging heeft een actief bestuur en heeft momenteel 41 teams, bestaande uit 33 jeugdteams, waarvan 1 Fun Play team en 1 kabouterteam en verder 6 seniorenteams en 2 damesteams. Het 1e team van s.v. Rood-Wit 62 speelt in de derde klasse van het district Zuid II.

Daarnaast is s.v. Rood-Wit ’62 de derde grootste sportvereniging binnen Helmond, en behoort het met haar grote en succesvolle jeugdafdeling tot de grootste voetbalverenigingen in de regio.

U kunt voor algemene informatie de website van s.v. Rood-Wit ’62 (http://www.roodwit62.nl) raadplegen.