Automotive Campus is de hotspot tijdens Automotive Week 2015

Foto: Helmond Nieuws

Van woensdag 25 maart tot en met woensdag 1 april 2015 is de Automotive Campus te Helmond de hotspot tijdens de Automotive Week 2015. ‘Smart Mobility on the road’ is het centrale thema van de week. De Automotive Week markeert hiermee de stap naar een landelijke opschaling van smart mobility. Een landelijke inzet zorgt voor versnelling van de vernieuwing.

Tipje van de sluier Afgelopen december werd alvast een tipje van de sluier opgelicht met de aankondiging van drie vooraanstaande evenementen: het interactieve openingssymposium met de opening van de nieuwe Innovatiecentrale, het tiende Automotive Congres over Talking Traffic en de uitreiking van de Driven Award voor de slimste mobiliteitsoplossing die bijdraagt aan schoner, sneller en veiliger verkeer.

Programma nu online! Vanaf vandaag is het gehele programma voor de Automotive Week 2015 te vinden op de website www.automotiveweek.nl. Alle evenementen leggen de nadruk op ontwikkeling van nieuwe technologie, toonaangevende concepten en interactie tussen weggebruiker, wegkant en voertuig. Projectleider Gert Blom: “We zijn trots op dit veelzijdige programma dat wij samen met 12 partners voor elkaar hebben gekregen. De evenementen en demo’s, die tijdens de Automotive Week op de Automotive Campus in Helmond, maar ook daarbuiten, worden gepresenteerd, zijn toonaangevend voor de snelle uitrol van smart mobility in Nederland.”