Robin Verleisdonk kandidaat voor verkiezingen Provinciale Staten

Foto: Robin Verleisdonk / D66

Voormalig secretaris en campagneleider van D66 Helmond, Robin Verleisdonk, is D66-kandidaat voor de verkiezingen van de Provinciale Staten op 18 maart 2015. Dit jonge talent staat op plaats 11 en gaat zijn uiterste best doen om samen met de andere kandidaten een fantastisch resultaat neer te zetten.

Verleisdonk is ontzettend blij met zijn plek op de lijst: “De stemadviescommissie plaatste mij op een negentiende plek en middels interne stemming ben ik opgeklommen naar plaats 11. Ik ben ontzettend blij met de steun van vele D66-ers”. Verleisdonk rondde eerder met succes al de Lerarenopleiding Geschiedenis af, volgt op dit moment de Master Kunst- en Cultuurwetenschappen aan de Tilburgse Universiteit en werkt daarnaast nog twee dagen op een Middelbare School. Naast studie en werk, hield politiek hem al langere tijd bezig.

Sinds 2011 was hij secretaris van D66 Helmond en vanaf 2012 leidde hij de permanente campagne van de plaatselijke afdeling. “Na een ontzettend plezierige en leerzame tijd was het tijd voor een nieuwe uitdaging, namelijk: iets voor de mensen betekenen. Brabant verdient een sterker cultuuraanbod en kan nog creatiever, inspirerender en innovatiever”.

Robin wil Brabant graag nog sterker, schoner en bruisender te maken dan ze al is. Sterker op economisch gebied, bruisender op het gebied van erfgoed en cultuur, schoner als het gaat om landbouw en veehouderij. Vooral met zijn expertise op het gebied van onderwijs en cultuur, kan hij een belangrijke bijdrage leveren aan een sterker Brabant.

Voor meer innovatie, meer natuur en meer cultuur. 18 maart. D66.