Helmond Sport kreeg maandagavond weinig steun van supporters

Foto: Helmond Sport

Natuurlijk gaat het niet goed met de club, maar als Helmond Sport fan ben je toch aanwezig bij een thuiswedstrijd. Nu ze onderaan de lijst staan haken de fans met grote getalen af, het steunen door dik en dun is ver te zoeken.

De wedstrijd die Helmond Sport maandagavond tegen Jong FC Twente speelde in het Lavans Stadion heeft slecht 917 bezoekers weten te trekken terwijl dit er voorheen gemiddeld ongeveer 2000 waren. Nu is natuurlijk de maandagavond geen populaire voetbalavond maar 917 toeschouwers is echt extreem weinig. Peter-Paul van Meerwijk komt vanaf 1 april aan het roer bij Helmond Sport, wellicht heeft Van Meerwijk goede idee├źn om het stadion weer vol te krijgen.

Helmond Sport had gehoopt op een goede vierde periode met als gevolg in de play-offs te mogen spelen, maar met telleurstellende resultaten is het al snel duidelijk dat er dat niet in zal zitten dit seizoen. Den Bosch en RKC zitten in het zelfde schuitje maar de 3 teams zullen ondanks dat ze de play-offs niet zullen halen en een slecht seizoen achter de rug hebben, ook volgend seizoen weer terug keren in de Jupiler League.