Wish Outdoor presenteert complete line-up

Foto: Helmond Nieuws

WiSH Outdoor presenteert complete line-up

Gedurende het weekend van 3 tot en met 5 juli, zullen naar verwachting meer dan 20 verschillende nationaliteiten neerstrijken in en rondom het Brabantse Beek en Donk om de 9e editie van WiSH Outdoor te bezoeken. Het populaire Brabantse cross-over Electronic Dance Music (EDM) festival, dat voornamelijk bekend is om haar indrukwekkende decoratie en podia, is binnen enkele jaren uitgegroeid tot een van de smaakmakers in de Nederlandse festival scène. In navolging van de bekendmaking van enkele artiesten gedurende de afgelopen weken, presenteert het festival haar complete line-up.

Line-up vrijdag

Dat de vrijdag van WiSH Outdoor garant staat voor een knallend begin van het festival, blijkt wel uit de indrukwekkende line-up. Zo staan er een aantal grote namen op het programma. Niemand minder dan Sunnery James & Ryan Marciano, 3LAU en Jay Hardway zullen vrijdag achter de draaitafels plaatsnemen. De inmiddels wereldberoemde heren van Showtek, o.a. bekend van hits als ‘Cannonball’ en ‘Bad’, zullen het slotakkoord van de avond voor hun rekening nemen.

Wish Outdoor 2014 aftermovie

Line-up zaterdag

Met een zeer uitgebreide programmering en talloze muziekstijlen verdeeld over 8 verschillende area’s, biedt WiSH Outdoor op zaterdag 4 juli veel variatie. De Devoted stage (house/EDM) wordt dit jaar gedomineerd door Nederlandse grootheden. Zo zullen onder anderen W&W, Dannic, Firebeatz en DBSTF (primeur) hun opwachting maken. Daarnaast heeft de organisatie tevens de populairste tweeling op Dance gebied van het moment, de Australische NERVO zusjes, weten vast te leggen. Ook op hardstyle gebied heeft het festival een aantrekkelijke affiche. Zo zullen o.a. Noisecontrollers, Coone, D-Block & S-te-Fan, E-Force en de Frequencerz het publiek voorzien van een flinke dosis hardstyle. Naast de twee mainstages, zijn er talloze andere area’s te vinden; van techno tot deephouse. Voor een volledig overzicht van alle artiesten en area’s kun je kijken op www.wishoutdoor.com.

 Line-up zondag

De mainstage biedt met namen als Kensington, Typhoon & Band, FeestdjRuud en de Memphis Maniacs ook op zondag 5 juli voor ieder wat wils. EDM liefhebbers kunnen op zondag genieten van optredens van onder anderen La Fuente, Dyna, Jordy Dazz en The Partysquad. De traditionele afsluiter van de Delicous Dutch stage zal dit jaar worden verzorgd door Mental Theo b2b The Prophet. Voor een complete lijst van alle area’s en artiesten op zondag 5 juli, kun je kijken op www.wishoutdoor.com.

DTickets zijn verkrijgbaar via www.wishoutdoor.com en via alle Primerawinkels in Nederland en België.

Voor meer informatie omtrent WiSH Outdoor, kijk op www.wishoutdoor.com, www.facebook.com/wishoutdoor en www.twitter.com/wishoutdoor.

Wish lineup 2015

Meer: Evenementen