Warmer weer zorgt voor hogere seksdrive

Foto: Helmond Nieuws

Vandaag is de laatste dag waarop de koude wind de temperatuur in Nederland laag houdt. De luchtstroming draait naar het zuiden en dat brengt warme lucht met zich mee en dat zien we natuurlijk graag, de temperatuur moet omhoog, want dan stijgt ook het libido.

Vandaag en morgen is het nog droog. Zaterdag is er warmer weer op komst met temperaturen rond de 15 graden. Morgenavond gaat het mogelijk al regenen. Zondag is er kans op enkele buien, maar het wordt desondanks niet koud met een temperatuur rond de 17 graden. Volgende week gaat de temperatuur vermoedelijk verder stijgen. Zonnige perioden worden afgewisseld met regen- en onweersbuien. Temperaturen zullen schommelen rond de 20 graden. Op Bevrijdingsdag is er mogelijk veel zon en kans op een bui.

En dan het libido dat stijgt door het warmere weer, “van de lente word je geil”, dat zegt psychiater Bram Bakker. ”De temperatuur zorgt ervoor dat ons bloed dunner wordt en makkelijker overal komt”, verklaart Bakker. “En dat geeft ons seksleven een boost. Gemiddeld worden we er geiler van.”

Lees [HIER] Waar doen vrouwen het ‘t liefst