Bouwvak vieren, Kasteeltuinconcert of gewoon opstap, wat doe jij?

Foto: Helmond Marketing

Het weer is vandaag wat minder dan wat we de afgelopen dagen gehad hebben, maar dat kan de pret niet drukken vanaf 15.00 uur zal de horeca het drukker hebben in verband met de bouwvakviering. Daarop volgend natuurlijk de Kasteeltuinconcerten en dan tot in de late uurtjes de stad in voor een feestje.Het beloofd één van de drukste vrijdagen van het jaar te worden voor de horeca. Vorig jaar was het de 3e Kasteeltuinconcerten toen de bouwvak begon, nu is de bouwvak de 4e Kasteeltuinconcerten. Maar wat kun je op de 4e Kasteeltuinconcerten verwachten.

Beleef deze epische en opgewekte avond samen familie, vrienden, kennissen en collega’s! De toegang is gratis!

Het vierde concert uit de reeks van zeven Kasteelconcerten wordt verzorgd door de Funky Fools James Brown Tribute! Funky Fools is een swingende James Brown tribute band met een enorme drive voor funk en soul! Ze brengen naast een ode aan James Brown ook een Motown Tribute, waarin bekendheden als Marvin Gaye, Stevie Wonder, The Temptations en vele andere geëerd worden. Kortom een swingende avond!
Seizoen boordevol fijne muziek

Na een fantastische vierde avond, staan ons nog drie concerten boordevol verschillende muziekstijlen te wachten. Zo staat op vrijdag 7 augustus Stoot! op het programma. Stoot! is misschien wel de beste coverformatie van de nationale popmuziek. Deze energieke band brengt een grote diversiteit aan hits uit de Nederlandse popgeschiedenis, van Meeuwis tot Armin van Buuren, van Kane tot Anouk. Stoot! stond overal en deze avond in de Helmondse kasteeltuin: dat wordt gegarandeerd meezingen!